Morvai Krisztina búcsúzik – nem sajnálom

2017. december 22. 14:13 - hajdunorablogja

Idén év végén került bejelentésre, hogy az immáron a Fidesz Idők (leánykori nevén Magyar Idők) kedvencévé lett jobbikos Morvai Krisztina hamarosan búcsúzik a politikától. Örömhír. Aktivitása arra szűkült a hosszú évek során, hogy a Budaházy György Fanclub védnökévé avanzsált, illetve próbálta szétverni azt az európai együttműködést, amely az európai polgárok biztonságának és jövőjének alapját jelenti. Nem sikerült neki.

morvaiblog.jpg

Ami azt illeti politikai berobbanásakor sem voltam róla jobb véleménnyel, a „magunkfajta”, „magukfajta” megkülönböztetésekor már gondoltam, hogy bennünket csak elválasztanak, mintsem összekötnek dolgok. Magam részéről éppen ez ellen küzdök, továbbá azért, hogy mindenki otthon érezhesse magát hazánkban, hogy minden magyar polgár szava ugyanannyit érjen. Az Együttbe ezért léptem be, az Együtt ezért dolgozik.

Én is búcsúzom most attól a Morvai Krisztinától, aki a hozzám hasonlókat ki akarta zárni a hazából. Búcsúajándékként találomra összegyűjtöttem tőle pár olyan idézetet, amelyeket olvasva „lelépésének” örülnie kell mindenkinek, aki a másik emberben nem ellenséget, hanem honfitársat akar látni. Néhány Morvai-idézet, amitől Vona Gábor soha nem határolódott el, néhány olyan gondolat, ami sajnos Morvai és a Jobbik közös halmaza.

Íme Morva Krisztina öröksége:

„Nagyon örvendenék, ha a magukat »büszke magyar zsidóknak« titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az én gyalázásom helyett. A magukfajták megszokták, hogy ha egyet szellentenek máris vigyázva áll és önökhöz igazodik minden magunkfajta. Szíveskedjenek tudomásul venni: ennek VÉGE!!!! Felemeltük a fejünket és nem tűrjük tovább a magukfajták terrorját. Visszavesszük a hazánkat! Szívélyes üdvözlettel: Morvai Krisztina.” (Levél Barát Gábornak)

„A gyűlöletbeszéd elnémításának célját ezzel a betiltással nem lehet elérni. Pont ellenkezőleg: az antiszemitizmus amiatt van emelkedőben, mert »néhány zsidó szervezet olyan erős, hogy mindent elérnek, amit akarnak«.” (Morvai Krisztina levele Zuckerbergnek a kuruc.info tiltása kapcsán a Facebookról)

„Alapfeltétel, hogy a magyar emberek ne »közpolitikai tanácsadók« hazug elemzéseinek közvetítésével, hanem saját szemükkel és fülükkel győződhessenek meg arról, kit és mit képviselnek választott politikusaik Brüsszelben, Strasbourgban, vagy a magyar belpolitika színterein. Ebben hiszek én személy szerint, s ebben hisznek az Új Erő, a Jobbik képviselői, vezetői, választói és szimpatizánsai.” (Morvai Krisztina levele a Policy Solutions-nek

„Ha bennünk a Maguk ötvenévnyi kommunizmusa után maradt volna egy szemernyi is az ősi magyar virtusból, akkor az ún „rendszerváltás" után a Magukfajták nem csomagolták volna ki legendás bőröndjeiket, amik állítólag készenlétben álltak. Nem. Bőröndöstül távoztak volna, de izibe! Önként költöztek volna ki a lopott rózsadombi villáikból, s KISZ- és párttitkárjaik nem tehették volna rá mocskos kezeiket a magyar nép vagyonára, gyárainkra, üzemeinkre, kórházainkra (…) Szép lenne, ha legalább egy icipici igaz lenne abból az állítólagos félelemből, amit a Magukfajták éreznek az itt tomboló állítólagos ÁNTISZEMITIZMUS, fasizmus stb. miatt. Akkor nem ragadtatnák magukat ilyen pofátlanságra, mint ez a mostani cikk, s mint az a napi rendszerességű gyalázat, amit megengednek maguknak. A Magukfajták ezzel szemben láthatóan egyáltalán nem félnek, mi több, zavartalanul tolvajozzák le a Magunkfajtákat, akik elég lúzerek vagyunk ahhoz, hogy ezt szó nélkül tűrjük. (…) Nem tűrünk a végtelenségig. Nem és nem! A Magunkfajtáknak ugyanis, Tisztelt Megyesi Elvtárs, Tisztelt Szerkesztőség, Tisztelt Magukfajták - csak ez az egy hazája van. Magyarország. Ez a mi Hazánk, mi itt vagyunk itthon és mi itt itthon vagyunk. Visszavesszük a Hazánkat azoktól, akik túszul ejtették!” (Morvai Krisztina levele az Élet és Irodalom szerkesztőségének

„Ön, Gusztos Péter pontosan tudja, hogy ha Magyarországon eljön az igazság órája, akkor ezért és számos más tevékenységéért elvtársaival együtt jó eséllyel börtönbe kerül. Ezért retteg a Jobbik előretörésétől és ezért nevezi pimasz módon politikai terrorizmusnak a Jobbik tevékenységét. Vegye tudomásul Ön is, és pajtásai is valamint megbízóik is, hogy az ÖNÖK IDEJE LEJÁRT. Visszavesszük az Önök által külföldiek illetve az elvtársaik kezére juttatott nemzeti vagyont, újraépítjük a magyar gazdaságot, talpra állunk és visszavesszük a hazánkat a Magukfajtáktól.” (Morvai Krisztina levele Gusztos Péterhez)

„Ők (ti. az európai polgárok) nem ismerik az Európai uniónak a velejéig romlott és végtelenül hazug természetét. (…) Erről szólt a vita, hogy az Önök által populistának nevezett, a nemzeti szuverenitásért kiálló erőket akarják gondolatilag az emberek fejében összekötni a bolsevikokkal.” (Morvai Krisztina felszólalása az EP-ben

„A másik kérésem azzal kapcsolatos, hogy az ítélethirdetésről készült televíziós felvételen - megrökönyödésemre - azt láttam, hogy a tárgyalóteremben a magyar zászló mellett az Európai Unió zászlója állt a bírói pulpitus mellett. Magyarország európai uniós csatlakozása óta számtalan tárgyaláson, számtalan tárgyalóteremben jártam szerte az országban, de ilyet szerencsére eddig nem tapasztaltam. Tény, hogy Magyarország jelenleg az Európai Unió egyik tagállama. Ugyanakkor Magyarország független állam, nemzeti önrendelkezéssel, s független igazságszolgáltatással. Az igazságszolgáltatás nemzeti hatáskör, abba az Európai Unió sem tényleges cselekedetekkel, sem szimbolikusan nem szólhat bele. Ennélfogva az EU-s zászló jelenléte magyar bírósági tárgyalóteremben elfogadhatatlan. A konkrét ügyben az EU-s zászló tárgyalótermi jelenléte például azt sugallhatja az ítélethirdetést a televízióban nézők számára, hogy a bíróság – az adott esetben a cigány etnikumhoz tartozó brutális bűnözők vonatkozásában – valamiféle külső nyomásnak engedelmeskedve enyhítette jelentős mértékben az eredeti büntetést. Egyebek mellett az ilyen értelmezések elkerülése érdekében is megismétlem kérésemet a határozat(ok) nyilvánosságra hozatalára, s egyúttal arra is kérem Elnök Asszonyt, hogy haladéktalanul intézkedjen az Európai Unió zászlajának a Győri Ítélőtábla tárgyalóterméből történő eltávolítása érdekében.” (Morvai Krisztina levele a Győri Ítélőtábla elnökéhez)

„Mindenekelőtt rögzíteni szeretném, hogy elméleti és gyakorlati ismereteim tükrében ma Magyarországon a legsúlyosabb diszkrimináció és kirekesztés a MAGYAR EMBEREKET éri, ideértve a magyar gazdákat, a magyar vállalkozókat, a magyar munkavállalókat. Különösen súlyos kirekesztést élnek meg azok, akik büszkén vallják és vállalják a magyar nemzethez tartozásukat – a csonka Magyarország határain belül és az elszakított területeken egyaránt. Az úgynevezett „rendszerváltozás” óta csak és kizárólag a magyar nemzethez tartozás miatt ért diszkriminatív, kirekesztő, durva bántalmazás embereket, mégpedig nem csupán magánszemélyek, hanem a hatalom rendőrsége részéről, s tömeges mértékben. Semmilyen más nemzethez, nemzetiséghez, vagy etnikumhoz, valláshoz tartozó csoportot nem ért szervezett erőszak vagy diszkrimináció hazánkban a második világháború óta. (…) Kérem a Tarka Magyar mozgalomhoz csatlakozott Magyar Zsidó Kulturális Egyesületet, hogy álljon élére a kezdeményezésnek. Hívjon fel minden egyes zsidó iskolát arra, hogy nyissák meg kapuikat a vidéki roma gyerekek előtt! Váljon tarkává a Lauder iskola, s sorra a többi is! Üljön minden zsidó gyermek mellett egy cigány gyermek, ismerkedjenek egymás kultúrájával, hagyományaival, szokásaival! Ne szerénykedjenek tovább fővárosi zsidó identitású honfitársaink, ne mondjanak le a sokszínűség, a tarkaság hétköznapi örömeiről a vidék nem tarka magyarjainak javára. Vegyék ki aktívabban részüket a tarkaság igazi örömeiből!” (Morvai Krisztina levele a Magyar Tarka aláíróihoz

„Az európai biztonság megőrzése érdekében is követeljük a gyalázatos trianoni diktátum revízióját, és önrendelkezési jogot az Erdélyben, Felvidéken, Délvidéken és Kárpátalján élő magyaroknak! Nem, nem, soha! Vesszen Trianon!” (Morvai Krisztina felszólalása az EP-ben) 

 

Mindezek a gondolatok voltak Morvai Krisztina, mint politikus világa, a Jobbik kedvence, aki tehát hamarosan búcsúzik a magyar és európai politikától.

Ez talán élete eddigi legjobb döntése, ezzel ugyanis tényleg a haza üdvére tett.

 

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajdunora.blog.hu/api/trackback/id/tr1213518293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spellbinder 2017.12.23. 09:34:41

Morvai helyében megköszönném ezt a sok munkát :) Kiváló reklámanyag ez így, egyben - mellette.

Pestépítő 2017.12.23. 09:45:48

Szóról szóra mind igaz.
Ti meg Együtt takarodtok áprilisban dolgozni.

apro_marosan_petergabor 2017.12.23. 09:47:42

A gyűjtögetett idézetek - szép munka...:)) - pont arról győztek meg, hogy Morvai Krisztina (ki műveltebb, képzettebb és okosabb az EU parlamentben ülők többségénél) nem hiába vette fel a képviselői fizetését. Tett is valamit Magyarország, a határon túli magyarok, s általában a magyarok érdekvédelmében. maguk még mindig a kommunizmus-internacionalizmus szellemében, de inkább béklyójában fejtik ki tevékenységüket - képtelenek egy önálló, bátor gondolatra, vagy, ha mégis lenne ilyen, azt a kommunizmusban dívott öncenzúra azonnal elnyomja. Sajnálnám, ha MK valóban visszalépne az aktív politizálástól, de ha mégis így történne, remélem oktatói tevékenysége során szelleme nem változik, illetve nem csak oktat, hanem nevel is.

E.Katolnai 2017.12.23. 09:50:36

"illetve próbálta szétverni azt az európai együttműködést" ez egy rendkivül rosszindulatú, magyarellenes félrevezetés, mert Morvai Krisztina minden megbecsülést megérdemel bátor kállásáért, nemzetünk, népünk védelmében tett felszólalásaiért. Minden liberális propagandista figyelmében ajánlanám, h Európa nem egyenlő a liberalizmussal, sőt a jövő európájából teljesen kilesznek szoritva, mehetnek liberalizmust csinálni Marokkóba, meg Algériába.
Gyűlőlködünk, irigykedünk nórika? Győzni úgy sem fogtok, a magyarok népe ikább megvet titeteket, mint tisztel, politikailag, ideológiailag még annyi sikeretek sincs, mint a románoknál.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.12.23. 10:22:22

Túl agresszív jellem volt mindig, liberális korában is, ezért sose tetszett.

De tény, hogy gerinces, hiteles személy.

VaradiJanos 2017.12.23. 10:41:15

@Pestépítő: ne kívánj ilyet nekik, mégjofy dolgozni, ez mán majdnem holocaust!

Jakab.gipsz 2017.12.23. 10:44:25

Ne adja fel, Morvai Krisztina az Ön küzdelme nem volt sem hasztalan sem pedig céltalan, ellenkezőleg bizakodással és reménnyel töltötte meg lelkünket.

Most kezdődik a "tánc", megtáncoltatjuk ezeket a küldetés tudatos és istent játszó zsidó "mindent tudó" politológusokat, önjelölt prófétákat, ész-játék következik, nyelv-játék helyett, a lovagiasság szabályai szerint.

Scott Tenorman Must Die 2017.12.23. 11:29:06

nem sajnálod. na és? ezerszer inkább MK, mint te

Scott Tenorman Must Die 2017.12.23. 11:29:51

úúúristen ez egy együttes blog ahol LEHET KOMMENTELNI???? Nóra, meg leszel fedve a társaidtól

Jakab.gipsz 2017.12.23. 11:47:55

@Scott Tenorman Must Die:

Ne korhold Nórát, Ő is csak egy, a számtalan megtévesztett közül. (túl fiatal, túlságosan hiszékeny).

A tudomány-filozófia, kicsit még magas neki.

Nem véletlenül nem tanítják, nehogy elkezdjen gondolkodni.

Ezért elégszik meg dr.Szöszi performanszával, amikor kampányt hirdet egy erkölcsös és tiszta kezű politikus, nő társa ellen.

eztkapodd 2017.12.23. 12:04:01

Blogger!

Ha nem magyar vagy, megértelek, de ebben az esetben neked pofa be. Ha magyar vagy, akkor egy megkeseredett, megvezetett, "szűklátókörű "aktivista" vagy. Hagyd a 'csába a politikát meg a mozgalmárkodást. Járj kirándulni szabad levegőre, ismerd meg az országot, a vidéket, egyszerű, hétköznapi embereket, örömeiket, gondjaikat. Légy pozitív. Változtass míg nem késő. Ha a jelenlegibe belemerevedsz, szar, unalmas, papírszagú életed lesz boldogság nélkül. Pluszban maradsz a nyakunkon ilyen hülyén mint most vagy. Tedd meg tehát magadért és értünk.

guvat 2017.12.23. 12:15:12

Amúgy is tök fölösleges a Jobbiknak, mert szellemi háttérnek már ott van Bíró Ica!

Megkúrt úrfi látens heteroszexuális vezérüszü 2017.12.23. 12:46:42

Kivonul egy nő a politikából, amire az igazi femináci válasza annyi, h nem sajnálja. hiteltelen vagy Nóra

ladiladi 2017.12.23. 13:34:38

Úgy látom a blogger átütő sikert arat. Mint a pártja eddig, meg ezután.
De: meg tudja magyarázni.

2017.12.23. 15:32:01

amilyen stílusban beszélt az EU parlamentben, azt hiszem, Mo-nak nem sok hívet szerzett. lehetett volna kicsit simulékonyabban, diplomatikusabban, ahogy a szlovákok, csehek a migráns kérdést is kezelik. nekik sem hiányoznak, de rájuk nem mutogatnak, mert okosabban politizálnak. ugyanez vonatkozik OV-ra is. persze, ha vki a hazai nézőközönségnek játszik, annak ez a következménye.

Jakab.gipsz 2017.12.23. 16:24:02

@lujo1111:

Ezek a brüsszeli agy mosott bürokraták már nem értik, a kulturált tényeken alapuló vita stílust, meg sem hallják. csak azt értik meg, amit érteni szeretnének.

HorseFucker 2017.12.23. 19:26:32

Faszparaszt geci csickák kurva anyátokat !

Jakab.gipsz 2017.12.23. 22:06:37

@HorseFucker: Miért vagy közönséges?

Erre nincs szükség, megválogatom azt az értelmi szintet ahol az alpáriságot bunkósságot, nehezményezni szoktam.

Ez az alpári beszéd tégedet minősít és a gazdáidat, ilyennek akarják látni a liberális demokratát, te lennél az új európai ember típus ? Hajdú Dóra miféle szövetségeseid vannak, persze ha valakiknek, úgy mint nektek egy "nyócosztályos" Schulz intellektusa a mérce, érthető, a támogatóid létszáma. Gyönyörködj bennük.
süti beállítások módosítása