Az öndicséret büdös

2016. március 19. 09:48 - hajdunorablogja2016

az uniós-török csúcsról

A Magyarországon elő nem forduló migránsok ellen egy éve folyó uszításnak egyetlen célja van: nehogy az oktatás, az egészségügy katasztrofális állapotáról, nehogy az alcsútdobozi uradalomról, a napi rutinná váló lopásokról, vagy Habonyról essen szó.

"...de végül mégis csak az történt, amit mi már régóta mondunk" - így nyilatkozott Orbán Viktor a most befejeződött brüsszeli csúcs után. Hogy micsoda? Idézzük csak fel akkor, hogy miket is mondott a magyar miniszterelnök és külügyminisztere, mert az ő emlékezete a jelek szerint nem működik jól.

Elsősorban azt mondta, hogy a menekültválság egy német probléma, amelyet csak nemzeti megoldásokkal lehet kezelni. Ehhez képest most egy összeurópai uniós megoldás született. Aztán azt is mondta, hogy Európa nem bízhatja a határainak őrzését a törökökre. Európa most rájuk bízza. A balkáni menekültútvonalat úgy kell lezárni, hogy a határzár a macedón-görög határon legyen - vagyis Orbán szerint Görögországot a schengeni övezetből kizárva a sorsára kell hagyni. Most Görögország jelentős segítséget kap az uniótól - mintegy 4000 fő tisztviselő formájában -, hogy védje a schengeni határokat.

Szijjártó Péter külügyminiszter a csúcs előtti hétfőn odanyilatkozott: az EU-török megállapodás...az új helyzetre való tekintettel sokat veszített időszerűségéből. Ehhez képest a most befejeződött Európai Tanács szinte kizárólag az EU-török megállapodásról tárgyalt. Viszont a magyar külügyminiszter ezen a hétfői ülésen az EU-török menekültcsomag helyett egy három pontból álló megoldást vázolt fel kollégái előtt, akiket elmondása szerint láthatóan az újdonság erejével ért a javaslat. Mindenki elképzelheti, hogy ez a diplomácia nyelvén mit jelent...

Igazság szerint ezt a diplomáciai dilettantizmust, ezeket az orbitális baklövéseket felsorolva még így, utólag leírva is elfog a szégyenérzet. És akkor még nem szóltam a miniszterelnök szerint terrorista, homofób, antiszemita, nőkre vadászó muzulmánokról, akiknek országait – például Azerbajdzsán, Irán, Kazahsztán, Szaúd-Arábia, – sorban látogatja, és igyekszik őket magyarországi beruházásokra rávenni. Csodálkozunk, hogy teljesen eredménytelenül?

Az elborzasztó külpolitikai példákat hosszan lehetne sorolni, de egyet még feltétlenül ki kell emelni: a magyar-német kapcsolatokban okozott szinte jóvátehetetlen károkat. Orbán hónapok óta tetszeleg abban a szerepben, hogy ő Merkel európai ellensúlya. Ízlelgessük egy kicsit ezt a gondolatot.

Azon túl, hogy Orbán neve szinte a teljes német politikai osztály jobb és baloldalán egy autoriter, Európa-ellenes, Putyin-barát politikus szinonimájává vált, azon túl, hogy a német miniszterek majd' egyöntetűen nem hajlandók szóba állni magyar partnereikkel, mégiscsak szembe kellene nézni a politikai realitásokkal. Gazdasági súly, népesség, cselekvési tér stb. Pár szempont csupán a miniszterelnöknek és tanácsadóinak (ezeket külön is ajánlom az orbáni megmondóembereknek, akik állandóan az európai erős ember faragásának lázában élnek), hogy kinek a tervezetét fogadta el most az Európai Tanács Brüsszelben, még maga Orbán is.

A magyar miniszterelnök úgynevezett külpolitikájáról, még soha nem derült ki ilyen brutalitással, hogy az tisztán belpolitika. A Magyarországon elő nem forduló migránsok ellen egy éve folyó uszításnak egyetlen célja van: jaj csak nehogy az oktatás, az egészségügy katasztrofális állapotáról, jaj csak nehogy az alcsútdobozi uradalomról, a napi rutinná váló lopásokról, Habonyról essen szó. Inkább keltsünk rettegést minden külföldi ellen, különösen Brüsszel ellen, hátha akkor nem veszik észre a kormányzás hiányát, a szűk kormányzó réteg már a fideszes támogatók egy növekvő részének is elviselhetetlen erkölcsi megsemmisülését.

Az Európa erős emberének szobrán dolgozó tanácsadóknak, kommunikációs zseniknek nem ártana felismerni: az Orbán és a Fidesz vezérkar tagjai által állandóan gyalult Brüsszel ellenében senki nem lehet Európa erős embere. Egyszerűen azért, mert Orbánnak nincs több milliárd eurója, hogy azt osztogassa az erősemberként való elismerés díjaként. Orbánnak gyakorlatilag semmije sincsen egy nagy hangon és egy zavart világképen kívül. Európai befolyása pedig végképp nincs.

97 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajdunora.blog.hu/api/trackback/id/tr558498214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.19. 10:12:29

A valóság pedig az, hogy a ballibek ezt a meccset 10:0-rá elbukták. Ezen semmilyen magyarázgatás se tud változtatni.

Sexual Harassment Panda 2016.03.19. 17:30:26

@BircaHang Média: és most, hogy kifulladt a menekültválság, nem kell valami új téma, amivel megőrizhetik a népszerűségüket?

2016.03.19. 17:34:47

A politika a legkártékonyabb energia a Földön.

jágör68 2016.03.19. 17:39:52

Egy hibahatáron belül mérhető párt hogy a fenébe van mindenütt jelen a legolvasottabb magyar(országi) portálon?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2016.03.19. 17:44:40

Már alig vártam hogy valaki ideizzadja miért nem volt igaza ovinak.
Sokaig tartott de sikerült.
Sztem kicsit visszafogottabban kene viselkedni de az nektek nem szokott menni.a hócipőm tele vakn vityaekkel de minden ilyen poszt meggyőz hogy nulla alternatíva áll rendelkezésre.
Szomorú

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.19. 17:45:45

@Sexual Harassment Panda:

A ballibák mindig adnak új témát, semmi gond.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.19. 17:46:53

@FILTOL:

Orbán, minden hibája ellenére, az egyetlen esélye jelenleg a magyar népnek, ez a helyzet.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.19. 17:55:04

@Sexual Harassment Panda:

Nme kizárt, hogy a háttérhatalom a Jobbikra tesz majd miután a ballibek teljesen lejáratják magukat.

Sexual Harassment Panda 2016.03.19. 17:57:44

@BircaHang Média: el tudod képzelni hogy az USA/Brüsszel lepaktál a jobikkal??!!

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.19. 18:02:11

@Sexual Harassment Panda:

Nem lesz egyedi eset, hogy egy szélsőjobb pártból lesz szalonképes nyugatista párt csinálva.

Sexual Harassment Panda 2016.03.19. 18:06:05

@BircaHang Média: Várj!Arra célzol, hogy az eu és piacellenes jobbikból egy nyugatbarát, eutagság mellett kiálló, a nyugatot kiszolgáló párt lesz??Te erre látsz esélyt??

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.19. 18:09:04

@Sexual Harassment Panda:

Igen, lásd Szerbiát.

Természetesen megmaradnak majd elemek az eredeti pártból. Pl. követelni fogja az autonómiőt a határonkívüli magyaroknak, szóba se fog kerülni a homokos "házasság", lesz kötelező hittan az iskolákban, stb.

Sexual Harassment Panda 2016.03.19. 18:10:23

@BircaHang Média: Éretem, hogy elméletben lehet ilyen, de gyakorlatban ez mennyire reális, hogy a jobbikkal ez fog történni?Lehet ez az ok a cukisodás mögött?

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.19. 18:14:00

@Sexual Harassment Panda:

Ha mondjuk lesz a ballibeknek és a Jobbiknak 25-25 %-uk, lehet simán koalíció a Fidesz ellen. Vagy ha a ballibek teljesen lemennek, akkor is.

Sexual Harassment Panda 2016.03.19. 18:17:04

@BircaHang Média: ez őrültség.Lehetetlen.A jobbikból nem tudom elhinni, hogy nyugatbarát párt lesz.

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.19. 18:17:19

@BircaHang Média:

Mi van te ruszki kém, öt nap után megint van áram a bulgár putridban? Nem müködnek Putyin reformjai Bulgáriában sem?

Képzeld, Oroszország úgy összecsuklott, hogy most éppen Kínától kuncsorog Putyin hitelt meg élelmiszert. A liberális angliai Tesco meg lehatározta, hogy az élelmiszer hulladékot ezentúl nem dobják ki, hanem odaadják az éhezőknek, úgy mint a ruszki meg bulgár népnek.

01234567 2016.03.19. 18:33:38

Ebben mi a meglepő? Minden média manipulál, de szerintem az EU-s országok közül a magyar a legjobban. Én életemben 2X tapasztaltam ezt meg. Egyszer az első Fidesz uralom alatt voltam kint, utána a Fletóba torkolló szoci uralom alatt.
1. Magyarország teljesen súlytalan nem hogy európai, még EU-s viszonylatban is. (a volt KGST szekcióból egyedül a lengyeleknek van súlya, a románoknál látják hogy esetleg lesznek még valakik, meg a szlovákokat becsülik a semmiből való fejlődésükért)
2. Magyarország hamis gazdasági mutatókkal behazudta magát az EU-ba(ha ez nem jött volna össze már a füvet ennénk kedves uraim), ezután főleg Fletóval egy hihetetlen gazdasági ámokfutást folytatott, aminek a vége államcsőd volt, ebből az EU iszonyatos terhet vállalva kirántotta az országot, ezután azt az ígéretet kapták ha Fidesz lesz, ilyen nem lesz, ezek után most felturbózva kapják a pofájukba ezt a szabadságharcot, ami másról sem szól mint újabb gazdasági ámokfutásról, nyakon öntve valami számukra értelmezhetetlen populáris politikai idióta fo..al.
3. Ha megunták, el fogják zárni a csapot, sőt lehet p.csán rúgják az országot azt szállhatunk kelet felé, az mondjuk kijózanító lenne sok birkának, bár ezeket ismerve, lehet az sem.

01234567 2016.03.19. 18:49:17

@Sexual Harassment Panda: Tévedsz. Bármelyik magyar párt képes bármelyikkel koalícióra lépni mindenféle elvi és ideológiai kétely nélkül, annál is inkább, mert ideológiája, elvei egyiknek sincsen, mind csak hatalom, és pénz éhes. A Jobbik egyébként a Fideszben szerepet nem kapó, onnan kivált, elégedetlenek pártja.
Én tudom hogy Magyarországon mindenki vak és süket, de mi kell még hogy megértsék az emberek a magyar politikai kirakatban minden hamis.
Balóné? :) áááá, hagyjuk...

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2016.03.19. 18:52:53

Szívesen olvasnék arról hogy mit is kellene tenni.hogyan kezelné a szerző a migransvalsagot
Komolyan .
Mert ovi fikazasbol csillagos ötös de javaslat is van?

Tökönrúgott Feleségek 2016.03.19. 19:27:43

@FILTOL: Megmondom: egyetlenegy migránst sem beengedni (eddig orbanizmus), akár tűzparanccsal is a határon, DE speciel amikor csak pár jön, akkor nem bevezetni a "különleges helyzetet", hanem elkezdeni odafigyelni arra, hogy mik a problémák a MI országunkban, és nem a mellét döngetni kint, mint egy alultáplált gorilla!

Tiborpapa 2016.03.19. 20:17:14

„Mivel tudtommal azért vagyunk itt, hogy megnyerjük a háborút, azt hiszem nem kéne nagydobra vernünk, hogy az elöljáróink között közveszélyes őrültek vannak.” (Reisman őrnagy - A piszkos tizenkettő)

hétköznapi libsizmus 2016.03.19. 20:58:04

@jágör68:
Vannak akik azt hiszik, ha nagyokat mondanak attól ők maguk is nagyok lesznek. Ilyen például a kis Pukli, aki jól befenyítette Orbánt meg Ádert, és ettől most valakinek érzi magát. A poszt szerzője is hasonló cipőben evez

Tomiko 2016.03.19. 20:59:09

@FILTOL: Pedig mit sem számít miért nem volt igaza. Csak nem volt igaza és kész. Egyetértek veled. Nem kell ragozni miért.

Tomiko 2016.03.19. 21:00:50

@BircaHang Média: Ekkor baj nem lehet. Ha így lenne, le imára. Az utolsó meg kapcsolja le a lámpát a hátáron.

Tomiko 2016.03.19. 21:02:24

@BircaHang Média: A baloldal nem tud lejáratódni, már évekkel ezelőtt megtette. Most Orbánék csinálják, de még jobban.

Netuddki. 2016.03.19. 21:12:09

Nóra! Az orbán egy bűnöző, és ti is felelősek vagytok, hogy legitimáljátok ennek a bűnözőnek a hatalmát.
Miért nem számolt még el a szíjgyártó a 170 milkás villájával, az orbán a stróman haverja vagyonosodásával? Miért nem számoltatjátok el, és miért nem olvassátok a fejükre ezeknek a tolvajoknak az összes bűnét nap mint nap?

Netuddki. 2016.03.19. 21:14:13

@Tomiko: Miért égeted magad, hogy ezzel a közismert, fizetett bolgár birkaszaros fidesztrollal leállsz vitatkozni?

Zsuzsi25 2016.03.19. 21:16:51

Meghogy nincs befolyasa az europai politikara? Tavoltartja a dogoket.

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.19. 21:40:12

Orbán az egyre egységeseb v4-ek vezéralakja. Azok a megoldások, amiért fél éve még kígyót-békát kiabáltak rá nyugaton, mára elfogadottá váltak (pl.füleskapu:)). A balkáni migránsáradat megállt, hiába szövegeltek a nagyokosok arról, hogy a "kerítés nem megoldás". De megoldás..

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.19. 21:42:12

@FILTOL: Sehogy. Ő már csak akkor kapna észbe, amikor 4-5 arab lekapná a tíz körméről..

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.19. 21:49:41

@BircaHang Média: Ez irrealitás. A Jobbik soha nem állna össze a ballibákkal és fordítva se. Semmilyen közös nevező nincs a politikai alapvetésükben.
Ha mégis olyan ostobák lennének, hogy koalícióra lépnek egymással, az óriási ziccer lenne az ellenzéki helyzetbe került Fidesznek. Rengeteg kiábránult baloldali és Jobbikos szavazó lenne, és mint egyetlen ellenzéki erő, hatalmas nyomás alá helyeznék ezt az igen gyenge lábakon álló koalíciót. Gyors bukás lenne a vége..
Amit '18-tól elképzelhetőnek tartok, az inkább egy Fidesz-Jobbik koalíció lenne. Persze ez egy kényszerlépés lenne a Fidesz számára, ha nem szerez majd elég képviselőt. Egy ilyen szituáció adna esélyt a baloldalnak 2022-ben hatalomra kerülni..

jágör68 2016.03.19. 21:59:49

Az a baj, hogy a poszt címe maga a tudatlan hazugság:

www.thetruthseeker.co.uk/?p=130443

A zerohedge-en, mint "sötét messiás"- ként írnak Orbánról,
aki az európai káoszban emelkedik ki a többi- már én teszem hozzá- atlantista- báb, töketlen- tehetetlen-semmiféle lakossági felhatalmazással rendelkező- európai vezetők közül.

bloglegelő 2016.03.19. 22:06:22

Akik Nyugaton "semmibe veszik" Orbánt, azért mindenesetre le merik írni mostanában: "igaza volt".

Az alaktalan ellenzéknek meg tényleg semmije sincs - Orbánon kívül.

bloglegelő 2016.03.19. 22:09:41

jézusom, most látom fent azt a szörnyű arcot, meg hogy "Együtt"

igazi, ostoba, önelégült lilanáci

Sexual Harassment Panda 2016.03.19. 22:42:51

@Afrika steht an der Elbe: kizárt dolog h a jobbik legyen az új ballib a fidesz ellenében.

Afrika steht an der Elbe 2016.03.19. 22:56:57

@Sexual Harassment Panda:
A ballib és a Jobbik lassú közeledése egymáshoz 2014. április óta folyamatban van.

Orbán kérjen bocsánatot mert elmebeteg vagyok 2016.03.19. 23:06:09

@Sexual Harassment Panda: Tobb mint egy milliard ember varakozik arra, hogy Europa fele induljon. Az embercsempeszet jobb uzlet mint a kabitoszer kereskedelem. Ezert garantalt, hogy meg evekig nem fog kifulladni.
Inkabb fokozodni fog.

Sexual Harassment Panda 2016.03.19. 23:15:20

@Afrika steht an der Elbe: ne viccelj már.A jobbik soha az életben nem lesz nyugatbarát eupárti.

$pi$ 2016.03.19. 23:26:06

"nehogy az oktatás, az egészségügy katasztrofális állapotáról, nehogy az alcsútdobozi uradalomról, a napi rutinná váló lopásokról, vagy Habonyról essen szó."

Másról sem beszéltek már évek óta... :)

Afrika steht an der Elbe 2016.03.20. 00:26:50

@Sexual Harassment Panda:
Nem ördöngösség egy pártot átpozicionálni. A Fidesz sem volt mindig nemzeti-konzervatív. Az MSZP is átment kommunistából vadliberálisba a '90-es években.

Az ENSZ szerint egy százezreket/milliókat megmozgató menekült-válság átlagos kifutási ideje 17 év. Ez a dolog még távolról sem futott ki.

fidesz maszop dk egykutya 2016.03.20. 00:53:50

@Afrika steht an der Elbe: és most sem nemzeti-konzervatív, hanem "nemzeti-konzervatív" álcájú neo-kommunista-nemzetrabló.

E.Katolnai 2016.03.20. 04:05:44

Nóra kedves! A mohamedánok ellen senkit nem kell uszítani, akinek van egy kis józansága, csupán rá kell menni a you tube-ra és megnézni a tucatjával elérhető doko filmeket/klippeket, ahol a nyugati mohamedán vezetők maguk mondják el, h mit gondolnak az őket befogadó népekről, a hitetlenekről, homoszexuálisokról, törvényeikről, alkotmányukról … Undorító! A mohamedánok ellen nincs szükség uszítani; védekezni és távol tartani kell életerőnktől ezt a lelkileg-erkölcsileg züllött bandát.
Nem igaz, h „Orbánnak semmije nincs”, a magyar nép mögötte áll és a legközelebbi választáson ismét őt szavazzák meg, ha tetszik a libsi csürhének, ha nem. Az sem igaz, h Orbánt nem tisztelik becsülik nyugaton, pont az ellenkezője: minden nyugat-európai hazafi felnéz rá, beszédeit lefordítják, idéznek tőle, közösségi oldalakon több százezren lájkolják.
Az egész írásod nem más, mint egy szánalmas libsi önsajnálkozás, félelem a jövőtől, h Európa szerte meg fogtok bukni, h a mohamedánok integrációja teljes kudarc, h a görögországi mohamedánok szettelépítéséből semmi nem lesz, h a mohamedánok beözönlését az impotens liberálisok képtelen lesznek megállítani, h Európa népei (még a vsédek is) lassan ébredeznek …

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2016.03.20. 05:40:05

@E.Katolnai: Látom egy kis libsizés kellett hogy rásegíts a reggeli merevedésedre.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2016.03.20. 05:41:08

@Afrika steht an der Elbe: A Fizess meg liberálisból nemzeti maszlagos rablóbandába.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2016.03.20. 05:43:20

@BircaHang Média: Aha. Neked a három százalékos GDP esés, a vészesen csökkenő valutatartalékok erősödés. Megint vadkendert legeltél?

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2016.03.20. 05:44:50

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: "Mi van te ruszki kém, öt nap után megint van áram a bulgár putridban?" :-))

Nem. Csak pár napig nem tudott ráülni a seggére a Bratovan utcai gőzfürdő után.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2016.03.20. 05:45:56

@BircaHang Média: Látom az esti gőzfürdőzés MÉLY nyomokat hagyott benned, megint homokozol.

wotan 2016.03.20. 06:47:46

Kurt urfi:
1) te nem vagy Úr, legfeljebb fi*, a hozzászólásaid nyelvezete alapján.
2) teuto-nordikus valszeg még kevésbbé
3) a "paraszt" számodra láthatólag irónia, esetleg szitokszó. Ezzel már diszkvalifikáltad magad.
Ennyit a nevedről.
Amúgy a "vitáról": nem bánom, előrehozott választást. De utánna KUSS!

Willkommenskultur 2016.03.20. 07:00:37

Ok, hogy nagy a harc a ballibek leghülyébb alakulata címért, de kissé anakronisztikus így 2016 tavaszán a népvándorlást Orbán kommunikációs trükkkjének nevezni, szvsz.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2016.03.20. 07:08:54

@wotan: Seggfejke! Minekugacc bele? Nemtod a nikkem történetét, faszfej! :-))

wotan 2016.03.20. 07:17:20

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Alapvetően a szóhasználatod elegendő ahhoz, hogy megismerjelek. De kíváncsivá tettél, hogyan tettél szert a címeidre.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.20. 07:31:25

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Amikor valami először növekszik 500 %-ot, majd esik 3 %-ot, az szerinted zavar bárkit is?

wolves84lb 2016.03.20. 08:59:59

@hétköznapi libsizmus: a legjobb példa erre pont vezéred, orbán elvtárs.

wolves84lb 2016.03.20. 09:01:52

@FILTOL: mégis hogyan kellene nekünk kezelni a nem nálunk jelentkező migránsválságot? Egy felelős államférfi próbálná úgy, hogy minél messzebb állítsa meg a problémát a saját hazájától. Nem úgy, mint ez az idióta fasz, aki most vezeti az országot.

orient 2016.03.20. 09:03:09

Tavol alljon tolem, hogy az Orbanekat magasztaljam, de ennek az irasnak igy nincs sok ertelme. Az ellenzeki partok ahelyett, hogy allandoan a Viktort es Fideszt elemezgetik es tamadjak mindenhol, jo lenne ha valami programrol beszelnenek inkabb. Senki sem fog egy partra sem szavazni csak mert egy masik partot szapul allandoan.
1. Sok ember pont a fenti pontok miatt szavaz a Fideszre, szoval ezt biralni nem gyozi meg oket.
2. Akinek ellenszenvesek es nem tetszik amit a Fidesz csinal, de nem latja hogy egy masik part adna valami alternativat azon kivul, hogy a Viktor meg Fidesz mit es hogyan csinal mindent rosszul es egy kenyurami diktator europa kozepen- nos, hat ettol nem lesz valami senki sem vonzo.

Okosan csinalva a dolgot ugy kene beszelni a problemakrol, hogy az emberek alternativat es megoldast lassanak anelkul, hogy allandoan a Fideszhez lenne viszonyitva es ha ok csinalnak valamit ami fekete akkor mi csinaljuk azt ami feher. Az elet nem ilyen, van egy csomo mas szin is arnyalatokkal ezt kene megfogni. Ismetlem sok mindenben nem ertek egyett azzal amit csinalnak, de nem 100% minden rossz. Mindent biralni csak azert mert a Fidesz azt kepviseli eleg nagy hiba. Olyan mintha valaki ugy akarna egy lanynak udvarolni es meggyozni, hogy folyamatosan azon gyozkodne, hogy a jelenlegi pasija mennyire paraszt, bunko, ronda, elnyomo ember. Nem tudom van-e no a foldon akit ez meggyozne, vagy levenne a labarol. Az ilyen szemelyiseg nem vonzo maganeletben sem, emberek pedig ilyen egyszeruen mukodnek. AMig ezt nem ismerik fel a partok addig eselyuk sem lesz Fideszt megszoritani.

Peldat is mondjak: "A balkáni menekültútvonalat úgy kell lezárni, hogy a határzár a macedón-görög határon legyen - vagyis Orbán szerint Görögországot a schengeni övezetből kizárva a sorsára kell hagyni. "
Nem ertek egyett Orban menekultpolitikajaval, hogy nulla embert fogadjunk be, de pl. a fenti reszben igaza volt. Senki sem akarta Gorogorszagot kizarni Schengenbol, de sajnos szimplan szartak ra ki es mennyi ember jott at hozzajuk es rajtuk keresztul Europaba. Videok es riportok bizonyitjak, hogy ameddig az EU nem kezdte ellenorizni Gorogorszagot addig feloluk johetett volna millioszamra akarmennyi menekult, papirok es barmifele kontroll nelkul. Bocsanat, de ha egy orszag igy viselkedik annak a hatarait le kell zarni. Ovodasok musora, hogy most ellenoriznek csak mert a nagy testver rajuk szolt, es most sem teszik rendesen, hanem tenyleg a torok megallapodas oldja meg a helyzetet.

"Azon túl, hogy Orbán neve szinte a teljes német politikai osztály jobb és baloldalán egy autoriter, Európa-ellenes, Putyin-barát politikus szinonimájává vált, azon túl, hogy a német miniszterek majd' egyöntetűen nem hajlandók szóba állni magyar partnereikkel, mégiscsak szembe kellene nézni a politikai realitásokkal."

Egyetertek, hogy a nemetek gazdasagi sulya fontos, de a fenti allitas megint nem igaz. Van nagyon sok nemet politikus aki nyiltan, vagy burkoltan, de egyetert Orbannal es jo viszonyt apol vele. Merkel pont nem ilyen, de nem vagyok biztos benne Merkel meddig lesz nepszeru a sajat orszagaban es sajat partjaban. Orban inkabb olyan Berlusconi szinten van kezelve a fenykoraban mikor PM volt. Megoszto szemelyiseg, nem mindenki kedveli, de azert szoba alltak vele es voltak akik egyett is ertettek.

wolves84lb 2016.03.20. 09:03:59

@A megvalósult amerikai ólom..: jajj, de valamit ittál, bazdmeg? Ilyen hülyeséget...méghogy vezéralak...japersze :)))

wolves84lb 2016.03.20. 09:06:48

@Afrika steht an der Elbe: aztakurva...az egyik fideszkomcsi egyetért a másikkal...kamerát ide...és virágot, tapsoló óvodásokkal, ahogy szoktátok...

wolves84lb 2016.03.20. 09:12:59

@E.Katolnai:
"Nem igaz, h „Orbánnak semmije nincs”, a magyar nép mögötte áll és a legközelebbi választáson ismét őt szavazzák meg, ha tetszik a libsi csürhének, ha nem. Az sem igaz, h Orbánt nem tisztelik becsülik nyugaton, pont az ellenkezője: minden nyugat-európai hazafi felnéz rá, beszédeit lefordítják, idéznek tőle, közösségi oldalakon több százezren lájkolják."

A magyar nép, azaz 800 fizetett bértapsoló, amiből 500 még a nyelvet sem beszélte? Erre gondolsz, te szerencsétlen?
Libsi csürhézel, a kurva anyád (igen, "te kezdted", te nyomorult, a csürhézéssel), de persze csak itt az interneten. 15.-én miért nem mentél ki a Kossuth-térre, a "libsi csürhéhez", a kurva anyádat, hogy elmond ott is ezt az okosságot? Mert egy öreg, szenilis, orbánbaszerelmes nyanya vagy, mint aki miatt nem tudunk népszavazni, vagy csak jól megfizetnek ezért, te szar?

Tudom, hogy úgysem lesz belőle(d) semmi, de hoznál példákat arra, ahol orbánt több százezren lájkolják, meg komoly nyugati politikusok, szakportálok idéznek tőle? Mármint nem mint rossz példa...

Micsoda álomvilágban élsz te...

wolves84lb 2016.03.20. 09:14:46

@Willkommenskultur: ja, most már népvándorlás? nem csak migráncsok? nem sül le a bőr a fideszes pofádról?

wolves84lb 2016.03.20. 09:15:50

@BircaHang Média: orbán vagyonán kívül mi nőtt 500%-ot, te bégető állat?

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.20. 09:18:21

@wolves84lb:

S mi köze Orbánnak Oroszországhoz? Semmi.

Az, ha mindenhol Orbánt látsz jel, hogy érdemes szakorvoshoz fordulnod...

panteon 2016.03.20. 09:22:00

Most már nem csak O.V. -ról tudjuk, hogy komoly beteg, hanem azok is akik követik.
Az pedig nagyon rossz felfogás, hogy "még mindíg a Fidesz a legjobb szar"!
Az nem megoldás, hogy van "szar,szarabb, legszarabb" és a szart választjuk...

kissiú 2016.03.20. 09:23:45

@E.Katolnai: Gyere el a laboromba, nekem van mohamedán diákom. Meg fogsz lepődni.

E.Katolnai 2016.03.20. 09:31:10

@wolves84lb: no kitőrt a csatornából a mocsok, a tehetetlen düh, a vesztesek patetikus nyomora. Fáj a libsi csűrhe? Hát mi más kifejezést lehet használni fajtátokra? Hogy lehet valaki ilyen hülye, h elfelejtette az utólsó váasztási eredményeket, ahol az internacionalista csűrhe csúnya vereséget szenvedett. Értsd meg te szerencsétlen, h a magyar népnek, a magyar nemzetnek nem kelletek, soha többé nem fogtok a hatalom közelében kerűlni. kár, h bunkósságod közepette nem volt alkalmad idegen nyelveket megtanúlni, szánalmas, tudatlan kis libsi gyűlőlködő vagy, aki soha nem fog elérni semmit; mindig másra fog mutagotni, mindig mást hibáztatni a saját tehetségtelenségéért ...
De mond, mikor anyádékkal űlsz az ebédlőasztalnál, akkor is mocskos a pofád, vagy csak minket blogtársakat örvendeztetsz meg a lelkivilágodból ömlő mocsokkal? szégyeld el magad!

Willkommenskultur 2016.03.20. 09:43:05

@wolves84lb: Érdekes fordulat....eddig a baloldal szerint nem is volt migránsválság. Utána nem akarták megállítani és náciztak.

Most meg megmondják hogy kéne kezelni.

Vicc.

Willkommenskultur 2016.03.20. 09:44:13

@panteon: 'Az nem megoldás, hogy van "szar,szarabb, legszarabb" és a szart választjuk...'

Akkor mi a megoldás?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2016.03.20. 10:15:55

@wolves84lb: hehe, nem nálunk jelentkező???
talán a kerités mégis jó volt vmire?
ahogy a szerző is írja
"A Magyarországon elő nem forduló migránsok "
muhahhhahhhaaahhhaaa
biztos halucináltam a keletinél a csődületet anno
most komolyan, totál hüjének néztek mindenkit? tényleg azt hiszitek, hogy egy év után már törlődik az emlék?
ez nem a Memento című film bazze

vajdasagi 2016.03.20. 10:24:40

@FILTOL: Én nem látok semmilyen hazai migránsválságot. Nem veszed észre, hogy nincs mit kezelni? Lopásválság van: ezek LOPNAK. Minden más csak figyelemelterelés. Te is kiveszed ebből a részed. Gratula.

Willkommenskultur 2016.03.20. 10:36:27

@vajdasagi: Sikeres országbeli lopást nem fognak megtorolni a választók, amíg ezt az országot sikertelenné tevők kiabálják a leghangosabban, akik persze szintén loptak.

És akik az ország egyetlen komolyan vehető még nem lopó alakulatát nácizzák reggeltől estig. Vicc.

Nem is a választási győzelem volt a baloldal célja már 2014ben sem, hanem az emeszpé váltópárti látszatának a megőrzése. Ez sem jött össze, ma már a fizetős bizottsági tagsági helyek megőrzése, a parlamenti képviselői helyek megtartása a cél, nem a bizonytalanok megszólítása. Ugyan az van mint az SZDSZ szétesésekor, minnél reménytelenebb a helyzet annál hangosabban kell az ostobaságot világgá vonyítani.

Nem fog segíteni.

Nagyorrú Barbi 2016.03.20. 10:40:32

Az egész szösszenetből azt érzékelem, hogy Nórika arab farokra vágyik...

Bűz Mária Országa 2016.03.20. 11:35:55

2014-ben kettős állampolgárság címszóval importált román, tót és ukrán szavazók, 2016 március 15.-én import lengyel tapsikolók, mindez a kizárólagosan elbukott időközi választások, és ezekkel görcsösen ellenkezni próbáló, kilóra megvett közvélemény-kutatók árnyékában. Itt tartunk most, a felcsuti cigány regnálásának hatodik évében. Az itt fröcsögő bér- illetve vérfidesznyikeket már direkt nem említem meg, kaffogásuk annyira súlytalanná vált.

vajdasagi 2016.03.20. 12:17:30

@Willkommenskultur: Csakhogy mi nem vagyunk sikeres ország. Lehet ugyan, hogy a Habony-művek ezt súlykolják, de én itt élek, és látom amit látok: a reformok NEM működnek.

Úgyhogy meg fogjuk torolni a lopást a választásokon.

BiG74 Bodri 2016.03.20. 13:07:49

@Willkommenskultur:
Attól, hogy az mszp egy dillettáns szarházi banda, attól még a fidesz egy arrogáns, mocskos tolvaj banda. Az egyik nem zárja ki, nem cáfolja a másikat, de nem is legalizálja, csak a hithű barmok között.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2016.03.20. 13:20:29

@BircaHang Média: Ja!? Hogy a béka segge alól növekedett 500 százalékot a seggük alatt lévő olaj és gáz eladásával? Na ez aztán teljesítmény!

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.20. 13:29:32

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Ha maradt volna a liberalizmus Oroszországban, ez az 500 % ment volna az oligarchák és a nyugati bankok kezébe, s nem az orosz nép kezébe.

A megvalósult amerikai ólom.. 2016.03.20. 13:59:39

@wolves84lb: Látom már leküzdötted a mai adag kendert..

2016.03.20. 14:02:37

Fordítok: a tűzoltóság a legfeleslegesebb dolog a világon, mert nincs is égő ház, csak előtte pihenő és pakoló tűzoltók. A tűz eloltása (értsd: határ lezárása) után tehát könnyen belátható hogy az égő ház problémája(értsd: Magyarországon levő menekültek problémája) nem is létező probléma.

A menekültügy annyira lecsengett, hogy az összes német és osztrák lap címlapon foglakozik vele jelenleg is. Persze ennek a belátásához nyilvánvalóan tudni kell nyelveket, kell egy átlátóképesség, stb..

Orbán állítólagos kitaszítottsága Nyugaton :)

www.atv.hu/belfold/20160316-danke-viktor-orban-a-pegida-rajong-orban-unnepi-beszedeert

www.andreas-unterberger.at/2016/03/danke-orbn-viktor/

www.origo.hu/nagyvilag/20150907-eltuntettek-orban-igazat-n24-szavazas.html

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.20. 14:16:04

@BircaHang Média:

ruszki kém, a hazád, a Putyini pöcegödör összeomlott. Áram nincs, kaja nincs, az meberek napi ezresével halnak éhen, a kórházak gyakorlatilag temetök. Putyin az utolsó filléreket most Kínától kuncsorogja, de pont ott végezte, ahol Bulgária. A mélységes nyomrban.

A liberális Nyugat meg röhög az egész ruszki nyomoron. Soha nem látott életszínvonal javulásuk van, hála a migránsoknak akikkel pótolják a hiányzó szakmebereket és aiktöl pár éven belül ömlik be a pénz a költségvetésbe.

De majd a liberális Nyugat küld majd nektek élelmiszer segély csonagot, úgy hogy lehet hogy túlélitek a putyini diktatúrát.

Ad Dio 2016.03.20. 14:22:03

Orbánnak nem lett volna igaza? Ha mai helyzetet szemléljük, éppen ellenkezőleg tűnik: a kerítések - amikért a keresztvizet leszedték rólunk annak idején - igen szépen megállították az áradatot. Mivel az V4-ek rávették Macedóniát a határának a lezárására, az amúgy passzív Görögországot is sikerült cselekvésre bírni. A kérdés gyenge láncszeme a törökök. Ebben is igaza van Orbánnak (és mindenki másnak is aki így véli). Az a meccs még nem lefutott. A törököket kihagyni nem lehet a rendezésből, de nem ők a kulcsfigurák, hanem a görögök. A törökök kezébe tett erő csak egyoldalú zsarolásra vezet. Ezt eredményezte Merkel kapkodása a belpolitikai mélyrepülés láttán.

Egyébként mindez csak egy pillanatnyi helyzet csupán. Mondhatni látszat. Véleményem szerint nem fog működni - ahogy eddig sem működött egyetlen percig sem - a migránsok szétosztása, a törökök sem fogják tenni a dolgukat, csak további zsarolások mennek majd és végül a falak is becsődölnek a jóidővel. Ne legyen igazam, de ezt a pillanatnyi helyzetet egyik oldalnak sem igazán van oka önfényezésre kihasználni.

Az egyetlen valódi előrelépés az volna, ha Merkel kimondaná a willkommenskultur végét és azt hogy Európa nem fogad be senkit. Ezen felül el kell érni egy tartós tűzszünetet Szíriában (minden bizonnyal egy föderálisan szétszabdalt Szíriában). És hogy mi legyen a mozgásba lendült tömegekkel? Na EZ a nagy kérdés. Merthogy ekkora tömeget csak terelni lehet, elrekeszteni nem nagyon.

Pl ez:

preshaz.blog.hu/2016/03/03/karthago-t_pedig_ujja_kell_epiteni

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.20. 14:22:18

@hétköznapi libsizmus:

A belső hírek szerint Lopbán rendszereresen őrjöng a zárt üléseken hogy ez a Pukli még országos sztrájkot fog csinálni. Palkovicsot már utasította, hogy ha áprilisig lehetetlenítse el a tanár mozgalmat, mert különben repül a székből.

Óriási a félelem Lopbán diktátor köreiben, hiszen Pukliék egy egész országot tudnak egyik percről a másikra áthangolni Lopbánék megbuktatására

jágör68 2016.03.20. 14:22:29

Csak egy kis adatsor, azoknak, akik azt hiszik a "migránsválság" lezárult:

index.hu/kulfold/2016/03/02/menekultek_migransok_europa_magyarorszag/

police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo/elfogott-migransok-szama

nol.hu/belfold/menekules-a-gyozelembe-1607103

"Nem tudom megítélni, ám ha az ember a térképre néz, azt látja, hogy elérhető közelségben él egymilliárd ember. Döntő többségük nemhogy az uniós, hanem a magyar átlag alatti színvonalon polgárháború nélkül is. Ki gondolja komolyan, hogy itt pár ezer vagy akár egymillió menekültről beszélünk? Miért nem beszélünk 50 millióról, amennyit az unió már nem tud befogadni? Ötmillió, kellő odafigyeléssel és időt hagyva a beilleszkedésre, fel sem tűnik egy 500 milliós térségben, de 50 millió az már gond. Hol telepszenek le? Szegregáció vagy integráció lesz?" Jaksity György

Netuddki. 2016.03.20. 14:22:54

Látom a habonyjúgend teljesen szétoffolta a blogot. Szánalmas, tolvaj, fideszes csürhe...

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.20. 14:29:26

@Ad Dio:

Lopbánod fél évig akadályozta a migráns kérdésnek még csak a tárgyalását is. Hiába, Putyin gazdi erre utasította őt, hogy bomlassza az EU-t, ő meg megszolgálta, hogy az ügynök aktái tovabbra is a moszkvai széfekben lapuljanak.

Lopbán diktátorod a világon semmi migráns kérdést nem oldott meg hanem a problémát rázúdította a görögökre. Egy darab migránssal nem jön kevesebb Európába, egy darabbal ruszki embercsempésszel se lett kevesebb.

Azt viszont elérte ez a beteg elme, hogy Magyarországot sikerült a legfasisztább népnek bemutatnia a világnak. Az EU-n belül meg elkönyvelt tény, hogy 2020-tól (legkésőbb) nincs tovább EU segély, éljen meg a szögesdrót kerítéséből ez a félázsiai ország.

Ezt ünnepelhetitek ti magyar-polák birkák!

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.03.20. 14:35:18

@jágör68:

jól van náci batyu, biztos hogy 1 milliárd ember fog menedékjogot kérni Európában. Már holnap. Sőt, mind az 1 milliárd meg fogja kapni a menedékjogot. Sőt, mivel ennyi hely nincs Európában, majd az európaiak fognak Szudánba költözni, hogy legyen hely a migránsoknak. Mert a te linked ezt megmondta.

Kicsi szépséghibája a dolognak, hogy eddig se kapott szinte egy migráns se menedékjpgpt. Csak egy-két náció ideiglenes maradási jogot, amíg a hazájukban tart a háború. Utána mehetnek békével haza. Meg már a jövő héttől vissza Törökországba.

Na látod, pont ennyire vagy te hülye a bérretegéseddel, mint amennyire mutatod.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2016.03.20. 16:01:52

@BircaHang Média: Az orosz nép kezébe... fetrengek a röhögéstől. :-))

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.20. 16:24:41

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Röhögj csak. A liberális oligarchák is röhögtek, de aztán, amikor letörték szarvukat, hirtelen halkabb lett a röhögésük...

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.21. 05:19:53

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Liberális elveket vallanak, azaz szerintük joguk van pl. korlátlan magántulajdonra, a társadalom ne szólhasson bele a nyereségükbe, valamint abban hisznek, hogy a gazdagság erény.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2016.03.21. 05:53:26

@BircaHang Média: Hmmm.. egyrészt ebben hol a liberalizmus? Másrészt akkor a fideszesek ezekszerint liberálisok szerinted. Értem. Már megint túl sok kendert legeltél.
Te tényleg ennyire hülye vagy?
süti beállítások módosítása